Trouwen

Home » Trouwen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

“Je kunt een week een foto bekijken en er daarna nooit meer aan denken. Je kunt ook één seconde naar een foto kijken en daar je hele leven aan denken”

Hier vindt je alle info die je zoekt over professionele trouwreportages, trouwalbums en onze tarieven. De belangrijkste redenen om voor ons te kiezen…

Herinneringen…

…zijn van onschatbare waarde. Je trouwfoto’s gaan een leven mee. Over 50 jaar wil je nog genieten van je foto’s, trouwalbum of vergroting aan de muur. Daarom kies je voor een creatieve beroepsfotograaf.

Onze trouwalbums zijn modern, stijlvol en betaalbaar. De albums bouwen we op in elke stijl die jullie wensen. Klik hier voor meer info over trouwalbums.

Je investeert…

…niet in ons maar in jezelf. Bij ons kun je rekenen op 500 zorgvuldig bewerkte foto’s van je trouwdag.

Allemaal “album-waardig”, dus je kunt eindeloos genieten. Alle foto’s worden in vooraf besproken stijl bewerkt, naar jullie wens.

We zijn eerlijk en bij ons zijn er geen kleine lettertjes… we spreken vooraf een vaste prijs af en jullie krijgen alle geslaagde foto’s bewerkt in jullie stijl. Dat zijn stuk voor stuk kleine cadeautjes voor jullie.

Je wilt trots zijn op je foto’s; je deelt ze op facebook en Instagram, gebruikt ze voor bedank-kaartjes, geeft ze cadeau aan je ouders en vrienden of hangt een vergroting aan je muur.

Bij ons hoef je voor die doeleinden niet te kiezen uit een paar mooie uitschieters. We zijn professioneel, hebben zelden mislukte foto’s en een uitval van minder dan 5% in het onbewerkte materiaal.

Een beroepsfotograaf…

… weet, voor hij op pad gaat, welke stijl jullie aanspreekt. Kies je voor kunstzinnig, of voor foto’s met een knipoog, spontane of journalistieke foto?

Daarnaast zijn er vele stijlen: urban, modern, vintage, bohemian, romantisch, high-key etc.

Een goede voorbereiding is dus het halve werk. En in de praktijk: Hoe creëer je diepte in je foto? Waar ligt de focus? Een goede fotograaf weet natuurlijk alles van belichting, camera-angles, flitstechnieken en stijlen.

Ervaring…

…is de sleutel tot succes en trouwfotografie is een echt vak. Door de combinatie van ervaring en een ongedwongen benadering van het bruidspaar, is een goede fotograaf in staat om een prachtige serie te maken tijdens jullie trouwdag.

Waarom 5 minuten lang elkaar aan te kijken tot de fotograaf zijn camera goed ingesteld heeft? Een goede fotograaf kent zijn camera en heeft genoeg aan een blik, een achtergrond om een goede compositie te maken. Een foto kan vaak een heel verhaal vertellen.

Iedereen straalt…

…de hele dag op je trouwdag. We zijn ervaren genoeg om te zorgen dat iedereen zich vrij voelt voor de camera, het bruidspaar én de gasten… jong en oud. Daarom zie je in onze reportages zoveel prachtige blije mensen; bruidspaar, vrienden en familie.

We zijn te gast op jullie trouwdag en jullie zijn het stralend middelpunt. Soms moet de fotograaf even de regie nemen, maar de mooiste plaatjes zijn niet geposeerd.

Je zoekt een fotograaf…

…maar je krijgt bij ons een team, zonder extra kosten. Ciska (links) is partner, assistente/weddingstyliste en Ruud (fotograaf) vormen een team in de trouwfotografie.

We hebben ook samengewerkt met Mariëlle Jongmans van “Married At First Sight”.

Ciska heeft veel ervaring in de modewereld en styling. In de voorbereiding onderhoud ze contact en bespreekt ze het draaiboek en geeft adviezen over de styling. Op de trouwdag is ze op de achtergrond aanwezig voor randzaken en zorgt dat de fotograaf zich volledig kan richten op het maken van de foto’s.

Door haar ervaring in de mode ziet ze de kleine details en zorgt dat jullie er de hele dag perfect uitzien.

De details…

…of close-ups maken een belangrijk deel uit van een reportage. Door regelmatig details te fotograferen krijg je variatie en voorkom je “kijk-moeheid”. Wij zorgen ervoor dat er voldoende details in de reportage zitten en dat zorgt voor een prettige kijkervaring.

Details versterken we door goed naar de compositie te kijken en te spelen met de focus. Dat is iets wat je door ervaring leert.

Goede voorbereiding…

…zorgt voor een ontspannen trouwdag. Voor de trouwdag heb je regelmatig contact met de fotograaf en assistente. We uitnodigen jullie graag uit om kennis te maken en stijlen bespreken met meer uitgebreide voorbeeldreportages dan we hier kunnen en mogen laten zien. Het draaiboek nemen we uitgebreid door zodat jullie op de trouwdag zorgeloos kunnen genieten.

Wij zijn in control omdat we weten hoe laat de bruidegom komt, wat onze rol is, welke groepsfoto’s er gemaakt moeten worden etc. Omdat we gewend zijn om als team samen te werken, krijgen we net dat extra mooie plaatje en zijn we altijd op de plek waar iets te zien is wat jullie (nog) niet zien.

De sfeer proeven…

… en opnieuw beleven van jullie trouwdag wanneer je naar je trouwfoto’s kijkt. Het bruidspaar is het stralend middelpunt, maar wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk en is de omlijsting van het bruidspaar.

Een goede fotograaf heeft ook oog voor de achtergrond en is een regisseur van de gasten.

Alleen zo kun je later de sfeer en emotie van de dag opnieuw beleven; van bruidspaar en gasten.

Een scherpe prijs…

… en toch topkwaliteit leveren? Wij doen het gewoon. Voor het eerlijke bedrag van € 625,- (incl. btw, bewerken en voortraject, excl. reiskosten 19 ct per km) zijn we 3 uur aanwezig. Voor € 995,- zijn we ’s morgens al aanwezig bij het opmaken tot 20.00 uur ’s avonds.

De zekerheid van topfoto’s van alle belangrijke momenten: van het opmaken, wanneer de bruidegom arriveert, tot het moment dat jullie de avondgasten ontvangen en jullie de dansvloer opgaan. We streven ernaar om binnen twee weken alle foto’s te bewerken in de stijl die jullie willen. Wil je er een trouwalbum bij? Klik dan hier voor info en voorbeelden.