Trouwen

Home » Trouwen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Je kunt een uur naar een foto kijken en er daarna nooit meer aan denken.
Je kunt ook één seconde naar een foto kijken en daar je hele leven aan denken


Hier vind je alle info die je zoekt over professionele trouwreportages, trouwalbums en onze tarieven. Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom mensen voor ons kiezen en die willen we graag met je delen.Herinneringen…

…zijn van onschatbare waarde. Je trouwfoto’s gaan een leven mee. Over 50 jaar wil je nog genieten van je foto’s, trouwalbum of vergroting aan de muur. Daarom kies je voor een creatieve beroepsfotograaf.

Wij verzorgen de fotografie en eventueel het trouwalbum. Bij het fotograferen op jullie trouwdag houden we al rekening met het te maken album. Bijvoorbeeld door veel details te fotograferen.

Onze trouwalbums zijn modern, stijlvol en betaalbaar. De albums bouwen we op in elke stijl die jullie wensen.


Je investeert…

…niet in ons maar in jezelf. Het maken van een trouwreportage is een creatief proces en exacte aantallen zijn moeilijk te geven. Maar als we een hele dag aanwezig zijn, kun je rekenen op 400 tot 500 zorgvuldig bewerkte foto’s van je trouwdag.

Allemaal album-waardig, dus je kunt eindeloos genieten. Alle foto’s worden in vooraf besproken stijl bewerkt, naar jullie wens.

We zijn eerlijk en bij ons zijn er geen kleine lettertjes… we spreken vooraf een vaste prijs af en jullie krijgen alle geslaagde foto’s bewerkt in jullie stijl. Dat zijn stuk voor stuk kleine cadeautjes voor jullie.

Je wilt trots zijn op je foto’s; je deelt ze op facebook en Instagram, gebruikt ze voor bedank-kaartjes, geeft ze cadeau aan je ouders en vrienden of hangt een vergroting aan je muur.

Bij ons hoef je voor die doeleinden niet te kiezen uit een paar mooie uitschieters. We zijn professioneel, hebben zelden mislukte foto’s en een uitval van minder dan 5% in het onbewerkte materiaal.


Ruud van der Linden Photography staat met een score van 9,8 boven in de top tien trouwfotografen in de regio. Als bedrijf hebben we zelfs een badge verdiend omdat we één van de hoogst beoordeelde bedrijven zijn op het trouwfotografen zoekplatform Trustoo.


Een beroepsfotograaf…

… weet, voor hij op pad gaat, welke stijl jullie aanspreekt. Kies je voor kunstzinnig, of voor foto’s met een knipoog, spontane of journalistieke foto?

Daarnaast zijn er vele stijlen: urban, modern, vintage, bohemian, romantisch, high-key etc.

Een goede voorbereiding is dus het halve werk. En in de praktijk: Hoe creëer je diepte in je foto? Waar ligt de focus?

Een goede fotograaf weet natuurlijk alles van belichting, standpunten, flitstechnieken en stijlen.

Vogelperspectief…

Soms kan een foto vanuit de lucht een heel mooi perspectief geven. We nemen onze drone standaard mee. Je weet immers nooit wat er op je pad komt.

Ervaring…

…is de sleutel tot succes en trouwfotografie is een echt vak. Door de combinatie van ervaring en een ongedwongen benadering van het bruidspaar, is een goede fotograaf in staat om een prachtige serie te maken tijdens jullie trouwdag.

Waarom 5 minuten lang elkaar aankijken tot de fotograaf zijn camera goed ingesteld heeft? Een goede fotograaf kent zijn camera en heeft genoeg aan een blik of een achtergrond. De compositie is er al, je moet je als fotograaf verplaatsen om hem te zien.

Iedereen straalt…

…de hele dag op je trouwdag. We zijn ervaren genoeg om te zorgen dat iedereen zich vrij voelt voor de camera, het bruidspaar én de gasten… jong en oud. Daarom zie je in onze reportages zoveel prachtige blije mensen; bruidspaar, vrienden en familie.

We zijn te gast op jullie trouwdag en jullie zijn het stralend middelpunt. Soms moet de fotograaf even de regie nemen, maar de mooiste plaatjes zijn niet geposeerd.

Je zoekt een fotograaf…

…maar je krijgt bij ons een team, zonder extra kosten. Ciska is partner, assistente/weddingstyliste en Ruud (fotograaf) vormen een team in de trouwfotografie.

Ciska heeft veel ervaring in de modewereld en styling. In de voorbereiding onderhoud ze contact en bespreekt ze het draaiboek en geeft adviezen over de styling. Op de trouwdag is ze op de achtergrond aanwezig voor randzaken en zorgt dat de fotograaf zich volledig kan richten op het maken van de foto’s.

Door haar ervaring in de mode ziet ze de kleine details en zorgt dat jullie er de hele dag perfect uitzien.

De details…

…of close-ups maken een belangrijk deel uit van een reportage. Door regelmatig details te fotograferen krijg je variatie en voorkom je “kijk-moeheid”. Wij zorgen ervoor dat er voldoende details in de reportage zitten en dat zorgt voor een prettige kijkervaring.

Details versterken we door goed naar de compositie te kijken en te spelen met de focus. Dat is iets wat je door ervaring leert.

Goede voorbereiding…

…zorgt voor een ontspannen trouwdag. Voor de trouwdag heb je regelmatig contact met de fotograaf en assistente. We uitnodigen jullie graag uit om kennis te maken en stijlen bespreken met meer uitgebreide voorbeeldreportages dan we hier kunnen en mogen laten zien.

Het draaiboek nemen we uitgebreid door zodat jullie op de trouwdag zorgeloos kunnen genieten.

Wij zijn in control omdat we weten hoe laat de bruidegom komt, wat onze rol is, welke groepsfoto’s er gemaakt moeten worden etc. Omdat we gewend zijn om als team samen te werken, krijgen we net dat extra mooie plaatje en zijn we altijd op de plek waar iets te zien is wat jullie (nog) niet zien.

De sfeer proeven…

… en opnieuw jullie trouwdag beleven wanneer je naar je trouwfoto’s kijkt. Het bruidspaar is het stralend middelpunt, maar wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk en is de omlijsting van het bruidspaar.

Een goede fotograaf heeft ook oog voor de achtergrond en is een regisseur van de gasten.

Alleen zo kun je later de sfeer en emotie van de dag opnieuw beleven; van bruidspaar en gasten.

Een scherpe prijs…

… en toch topkwaliteit leveren? Wij doen het gewoon. Voor het eerlijke bedrag van € 699,- zijn we 3 tot 4 uur aanwezig bij alle belangrijke momenten en ontvang je ca 250 bewerkte foto’s digitaal.

Voor € 1099,- zijn we ’s morgens al aanwezig bij het opmaken tot 20.00 uur ’s avonds en ontvang je ca 400 bewerkte foto’s. Trouwalbums kunnen we leveren vanaf € 395,- Onze tarieven kunnen afwijken, want we houden graag rekening met jullie wensen. Willen jullie dat de fotograaf alleen de plechtigheid fotografeert? Heb je speciale wensen? Dan kunnen we een offerte op maat maken.

Om alvast in de stemming te komen is een loveshoot op locatie een leuke manier om aan de fotograaf te wennen. Je hebt dan direct leuke foto’s voor de uitnodigingen of aankondiging op Instagram of Facebook.

De zekerheid van topfoto’s van alle belangrijke momenten: van het opmaken, wanneer de bruidegom arriveert, tot het moment dat jullie de avondgasten ontvangen en jullie de dansvloer opgaan. Dat is een hele geruststelling en een prachtig vooruitzicht

We streven ernaar om binnen twee weken alle foto’s te bewerken in de stijl die jullie willen. Wil je er een trouwalbum bij? We hebben daar een aparte pagina voor met een aantal voorbeeldalbums.