Reviews

Home » Reviews

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?
Als het gaat om tevreden klanten scoren we met een 9,8 zeer hoog.


Na de top score 2022 hebben we in 2023 de Top Pro Badge volgens Trustoo verdiend op basis van reviews en diverse beoordelingen zoals: Professionaliteit, prijs, kwaliteit en service.

Wij ontvangen regelmatig nieuwe reviews van onze klanten op Google en Trustoo. Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje.


Nicole en Rick
Getrouwd 8 september 2023

Ruud heeft eerst foto’s gemaakt voor op onze trouwkaart en vervolgens op onze trouwdag. Beide zulke mooie, fijne echte foto’s. Daarnaast is het erg gezellig met Ruud erbij, en samen met Ciska is helemaal top geregeld. Thanks again Ruud! Groetjes Rick en Nicole


Aliede & Johnny
Getrouwd 30 juni 2023

Het voelde voor ons direct, al vanaf ons eerste gesprek, heel eigen met je. We vonden het fijn om je erbij te hebben! Je hebt alle verhalen van de dag op precies de juiste momenten weten te vangen. De warmte van de mensen, de kleuren van het licht; alles straalt van de foto’s af! Nogmaals Ruud hartelijk bedankt voor de mooie trouwreportage.


Annemarte & Friso
Getrouwd 14 juni 2023

Ruud is een enthousiaste fotograaf die altijd zoekt naar het juiste plaatje. Zijn oog voor details en momenten zien we terug op elke foto. Het was een fijn samenwerken.


Dewi & Paul
Getrouwd 24 mei 2023

Het moment van trouwen wilden we heel intiem met ons gezin vieren. Ruud speelde hier fantastisch op in. Begreep meteen wat we wilden en maakte dat het fotomoment niet beladen of heel statig was. De foto’s zijn echt goed gelukt en legt precies het moment weer zoals wij het ook ervaren hebben. Sfeervol, intiem en losjes.


Michelle R.
Familieshoot

We hebben bij Ruud een familieshoot gehad. Eerst telefonisch contact gehad waarbij hij vraagt waar je zelf aan zit te denken en hij ook tips geeft, zodat je goed voorbereid naar de shoot gaat. De dag zelf was echt een leuke dag, dit komt mede omdat Ruud je op je gemak stelt en een vrolijke gezellige man is. Hij neemt alle tijd tijdens de shoot en geeft goede tips. De foto’s zijn super mooi geworden.Nienke & Michel
Getrouwd 10 maart 2023

Ontzettend mooie foto’s geworden, die we denk al wel 100 keer bekeken hebben. Blij dat we de sneeuwstorm in zijn gegaan om foto’s te maken, dit zijn echt super plaatjes geworden. Ruud is erg vriendelijk en spontaan en denkt mee.


Jolanda R.
Familieshoot

Ruud is een fotograaf met passie. Hij luistert naar de wensen van iedereen en komt zelf ook met leuke ideeën. Een echte aanrader voor een familie shoot. En je krijgt de foto’s supersnel toegestuurd.


Merle & Jeffrey
Getrouwd 18 november 2022

Wij zijn 2 weken geleden getrouwd en hebben prachtige trouwfoto’s gekregen! Het is echt een feestje als Ruud foto’s maakt, hij brengt een hele gezellige en relaxte sfeer, en iedereen vond het daarom heel leuk om op de foto te komen! Ruud nogmaals bedankt

Review 5-12-22


Monja & Dennis
Getrouwd 12 augustus 2022

Eerst telefonisch contact gehad met Ruud over onze wensen. Ruud is super vriendelijk en staat nergens raar van op te kijken, samen met mijn partner bij Ruud thuis geweest om voorbeelden te bekijken. Je wordt open ontvangen, zijn vrouw helpt ook mee om de wensen vast te leggen en te bespreken. Echt super mensen,met een hart van goud. Wbt onze grote dag, dit overtrof alles.

Review 12-01-23


Melanie & Bas
Getrouwd 3 juli 2020

Ruud is een fotograaf die zijn werk met veel passie en perfectie doet, zo heeft Ruud onze bruiloft vastgelegd en het resultaat mag er zijn! In een enkel woord te beschrijven “perfect”

Review 17-11-22Manon & Remco
Getrouwd 17 juni 2022

Erg goede aardige en professionele fotograaf! Wordt goed bijgestaan door zijn vrouw waardoor het allemaal prima verloopt qua planning. Hele leuke dag gehad met foto’s maken van onze bruiloft. En de foto’s zijn erg goed gelukt! Mvg Remco en Manon

Review 4-9-2022Ineke & Rob
Getrouwd 23 maart 2022

We hebben Ruud gevraagd of hij op ons feest geen voorspelbare maar meer verrassende en spontane foto’s wilde maken . Dat is 100% gelukt . Erg veel mooie en goede foto’s van mooie momenten. Aan de nabewerking heeft hij veel aandacht besteed en de persoonlijke benadering was erg prettig en heel gezellig. Top fotograaf , we zijn super blij en tevreden met het resultaat.

Review 7-4-2022Dionne & Mike
Getrouwd 25 juni 2022

Mooie foto’s geworden en wij zijn ook superblij met ons trouwalbum! Wij zijn Ruud erg dankbaar.

Review 22-8-2022Inez & Erlin
Getrouwd 6 mei 2022

Ruud is een echte professional. Weinig fotografen willen én een mooie foto, én details, én de wensen van de klant in 1 foto. Het lukt hem gewoon. Hij maakt prachtige reportages op verschillende gebieden en weet met zijn know how er een waar kunstwerk van te maken. Honderden recensies heb ik geschreven maar hij is echt…T O P. Ik kan maar tot 5 sterren gaan, en dit zeg ik voor het eerst.

Review 20-6-2022Jacqueline & Pascal
Getrouwd 12 september 2020

Vakkundige fotograaf, die spontane momenten weet vast te leggen in prachtig beeldmateriaal.

Review 6-12-2022