Reviews

Home » Reviews

Wat zeggen klanten over ons?
Als het gaat om tevreden klanten scoren we met een 9,8 in de top 3 van de Trustoo ranking.

Sjoerd & Mara
Getrouwd 17 mei 2024

Foto: Wooldrikspark Enschede

Mara: “Mijn kersverse man en ik hebben recent met Ruud als fotograaf onze trouwfoto’s en album laten maken. Wij kunnen hem niet genoeg aanbevelen! Hij is niet alleen een ontzettend bekwame fotograaf met een scherp oog voor detail, maar hij is ook ontzettend sociaal en relaxed.
Tijdens de fotoshoot stelde hij ons meteen op ons gemak, waardoor wij de gehele dag onszelf konden zijn en hierdoor spontane foto’s hebben gemaakt. Hij gaf ons duidelijke aanwijzingen en tips, met als resultaat prachtige foto’s voor onze mooie dag.



Frank & Miek
Getrouwd 3 mei 2024

Foto: Landgoed Woodbrooke

Frank: “Ruud luistert naar de klant en stelt je enorm op je gemak. Hele duidelijke en makkelijke communicatie! Binnen 3 weken is ons foto boek al naar de drukker verstuurd. We zijn erg blij met het resultaat.”


Henry & Aneta
Getrouwd 8 april 2024

Foto: landgoed Groot Warnsborn Arnhem

Aneta: “Ruud heeft ons last-minute uit de brand geholpen! Zijn manier van werken is heel relaxed, durft soms ook wel out-of-the-box te denken, wat erg leuke en originele foto’s oplevert. Bedankt dat je onze bijzondere dag wilde vastleggen Ruud!”

Esma & Enes
Verloofd 9 maart 2024

Foto: Beeklustpark Almelo

Esma: “Oh oh Ruud, wat een fantastische foto’s heb jij gemaakt zeg! We zijn ontzettend blij en tevreden met jouw aanwezigheid op onze mooie en bijzondere dag! Nogmaals bedankt voor alles Ruud. Hadden we het opnieuw mogen doen, dan hadden we niet getwijfeld om wederom voor jou te kiezen! Groetjes Esma en Enes”

Cynthia & Ewoud
Getrouwd 9 juni 2023

Foto: Oele Watermolen, Hengelo

Cynthia: “Ruud is een super leuke en spontane fotograaf, op onze bruiloft was het super warm. Het was een hele mooie dag en de fotos zijn geweldig geworden. Ciska zijn vrouw zorgt voor alle randzaken. Zo zorgde ze ervoor dat wij genoeg te drinken hadden tijdens het maken van de fotos. Wij kunnen niet wachten tot het trouwalbum klaar is.”

Miriam & Bas
Getrouwd 3 maart 2024

Foto: Groenlose Gracht (Groenlo)

Miriam: “Ruud was onze fotograaf op onze bruiloft. Hij heeft fantastische foto’s gemaakt en een voor ons bijzondere dag onvergetelijk gemaakt. Ruud is professioneel. makkelijk in de omgang en houdt van een grapje op zijn tijd. Erg fijn om mee te werken.”


Nicole en Rick
Getrouwd 8 september 2023

Foto: A. Ledeboerpark (Enschede)

Nicole: “Ruud heeft eerst foto’s gemaakt voor op onze trouwkaart en vervolgens op onze trouwdag. Beide zulke mooie, fijne echte foto’s. Daarnaast is het erg gezellig met Ruud erbij, en samen met Ciska is helemaal top geregeld. Thanks again Ruud! Groetjes Rick en Nicole”


Maaike & Marc
Getrouwd 2 juni 2023

Foto: Arborethum Poort-Bulten (De Lutte)

Maaike: “Ruud en zijn partner zijn bij ons op de bruiloft geweest voor een foto reportage. Ze zijn super lieve, leuke en gezellige mensen. Onze families waren ook erg te spreken en natuurlijk super mooie foto’s gekregen! We hebben de fotograaf weer gevraagd voor een familieshoot!”



Mieke & Bert Jan
Getrouwd 12 juli 2023

Foto: Buitengebied Boekelo

Mieke: “Ruud heeft fotos gemaakt van onze bruiloft in juli en daar zijn we erg tevreden mee! Hij heeft onze dag mooi vastgelegd. Leuke spontane foto’s van ons en de gasten, dat is ook terug te zien in de groepsfotos met familie en vrienden. Ook mooie details zijn vastgelegd die een goed beeld geven van hoe het was! Feestje om terug te kijken! Bedankt Ruud!”


Maurice & Charling

Foto: Buitenplaats De Houtmaat

Maurice: “Ruud is vanaf het eerste telefoontje een supervriendelijke, enthousiaste, meedenkende, prijstechnisch aantrekkelijke en kundige fotograaf geweest voor onze trouwerij. Ondanks wat moeilijke omstandigheden i.v.m. het weer, zijn onze trouwfoto’s en -album zijn prachtig geworden en we zijn er erg blij mee! Ruud, nogmaals enorm bedankt!


Pien & Jesse
Getrouwd 11 augustus 2023

Foto: Berkelpoort (Zutphen)

Pien: “Ruud heeft het helemaal zo gedaan zoals wij dat wilden. Wel bij de ceremonie, niet bij het feest. We hebben echt heel veel lol gehad. Ruud paste fijn in ons gezelschap, veel humor. Ik kan het zeker aanraden om Ruud te vragen als fotograaf!”


Aliede & Johnny
Getrouwd 30 juni 2023

Foto: Van Heekpark (Enschede)

Aliede: “Het voelde voor ons direct, al vanaf ons eerste gesprek, heel eigen met je. We vonden het fijn om je erbij te hebben! Je hebt alle verhalen van de dag op precies de juiste momenten weten te vangen. De warmte van de mensen, de kleuren van het licht; alles straalt van de foto’s af! Nogmaals Ruud hartelijk bedankt voor de mooie trouwreportage.”



Annemarte & Friso
Getrouwd 14 juni 2023

Foto: Landgoed Voorstonden (Brummen)

Annemarte: “Ruud is een enthousiaste fotograaf die altijd zoekt naar het juiste plaatje. Zijn oog voor details en momenten zien we terug op elke foto. Het was een fijn samenwerken.

Foto: Landgoed Voorstonden (Brummen)


Dewi & Paul
Getrouwd 24 mei 2023

Foto: Klokkenplas (Enschede)

Dewi: “Het moment van trouwen wilden we heel intiem met ons gezin vieren. Ruud speelde hier fantastisch op in. Begreep meteen wat we wilden en maakte dat het fotomoment niet beladen of heel statig was. De foto’s zijn echt goed gelukt en legt precies het moment weer zoals wij het ook ervaren hebben. Sfeervol, intiem en losjes.

Linda & Arjen
Getrouwd 16 juni 2023

Foto: Arborethum Poort-Bulten (De Lutte)

Linda: “Super leuke spontane fotograaf. Eigen inspiratie en ideeen bespreekbaar. Zo hebben wij een fantastische trouwdag gehad en later genoten van een prachtig album met hele mooie waardevolle foto’s. Ruud en je vrouw Ciska natuurlijk ook niet te vergeten, jullie zijn goud waard!


Rozie & Ivo
Getrouwd 4 november 2023

Foto: Tuin Hotel Gaia (Diepenveen)

Rozie: “We trust that we had the best photographer for our beautiful wedding who offered us quality service and pictures. All our guests were happy and also gave good feedback about how Ruud and Ciska handled them 🥰🥰 . We highly recommend Ruud van der Linden fotografie”



Michelle
Familieshoot

Foto: Twente Airport (Enschede)

Michelle: “We hebben bij Ruud een familieshoot gehad. Eerst telefonisch contact gehad waarbij hij vraagt waar je zelf aan zit te denken en hij ook tips geeft, zodat je goed voorbereid naar de shoot gaat. De dag zelf was echt een leuke dag, dit komt mede omdat Ruud je op je gemak stelt en een vrolijke gezellige man is. Hij neemt alle tijd tijdens de shoot en geeft goede tips. De foto’s zijn super mooi geworden.”


Nienke & Michel
Getrouwd 10 maart 2023

Foto: Boekelo

Nienke: “Ontzettend mooie foto’s geworden, die we denk al wel 100 keer bekeken hebben. Blij dat we de sneeuwstorm in zijn gegaan om foto’s te maken, dit zijn echt super plaatjes geworden. Ruud is erg vriendelijk en spontaan en denkt mee.


Peter & Hanneke
Getrouwd 15 december 2023

Foto: De Doorbraak (Almelo)

Peter: “Het zijn gewoon hele mooie trouwfoto’s. Gemaakt met heel veel ervaring. Ruud je bent een topper!


Jolanda
Familieshoot

Foto: Twente Airport (Enschede)

Jolanda: “Ruud is een fotograaf met passie. Hij luistert naar de wensen van iedereen en komt zelf ook met leuke ideeën. Een echte aanrader voor een familie shoot. En je krijgt de foto’s supersnel toegestuurd.



Merle & Jeffrey
Getrouwd 18 november 2022

Foto : Watermolen Singraven (Denekamp)

Merle: “Wij zijn 2 weken geleden getrouwd en hebben prachtige trouwfoto’s gekregen! Het is echt een feestje als Ruud foto’s maakt, hij brengt een hele gezellige en relaxte sfeer, en iedereen vond het daarom heel leuk om op de foto te komen! Ruud nogmaals bedankt. “


Monja & Dennis
Getrouwd 12 augustus 2022

Foto: Het Hagen (Haaksbergen)

Monja: “Eerst telefonisch contact gehad met Ruud over onze wensen. Ruud is super vriendelijk en staat nergens raar van op te kijken, samen met mijn partner bij Ruud thuis geweest om voorbeelden te bekijken. Je wordt open ontvangen, zijn vrouw helpt ook mee om de wensen vast te leggen en te bespreken. Echt super mensen,met een hart van goud. Wat betreft onze grote dag, dit overtrof alles.”


Linda & Arjen
Getrouwd 16 juni 2023

Foto: Arborethum Poort-Bulten (De Lutte)

Arjen: “Ik zou deze fotograaf bij iedereen aanraden. Ruud is zowel gezellig en professioneel in omgang en hij maakt fantastische bruiloft reportages.”

Arjan en Maureen
Getrouwd 23 november 2023

Foto: Resort Bad Boekelo

Maureen: “Ruud is een super fotograaf met heel veel passie! Ruud, dank je wel voor de super foto’s en super album 👌 van onze onvergetelijke dag”.


Melanie & Bas
Getrouwd 3 juli 2020

Foto: Landgoed Zonnebeek (Enschede)

Melanie: “Ruud is een fotograaf die zijn werk met veel passie en perfectie doet, zo heeft Ruud onze bruiloft vastgelegd en het resultaat mag er zijn! In een enkel woord te beschrijven “perfect”



Manon & Remco
Getrouwd 17 juni 2022

Foto: Kasteel Twickel (Ambt Delden)

Manon: “Erg goede aardige en professionele fotograaf! Wordt goed bijgestaan door zijn vrouw waardoor het allemaal prima verloopt qua planning. Hele leuke dag gehad met foto’s maken van onze bruiloft. En de foto’s zijn erg goed gelukt! Mvg Remco en Manon



Ineke & Rob
Getrouwd 23 maart 2022

Foto: Huis De Voorst (Eefde)

Rob: “We hebben Ruud gevraagd of hij op ons feest geen voorspelbare maar meer verrassende en spontane foto’s wilde maken . Dat is 100% gelukt . Erg veel mooie en goede foto’s van mooie momenten. Aan de nabewerking heeft hij veel aandacht besteed en de persoonlijke benadering was erg prettig en heel gezellig. Top fotograaf , we zijn super blij en tevreden met het resultaat.



Dionne & Mike
Getrouwd 25 juni 2022

Foto: Wapen van Beckum

Mooie foto’s geworden en wij zijn ook superblij met ons trouwalbum! Wij zijn Ruud erg dankbaar.



Inez & Erlin
Getrouwd 6 mei 2022

Foto: Stadhuis Enschede

Erlin: “Ruud is een echte professional. Weinig fotografen willen én een mooie foto, én details, én de wensen van de klant in 1 foto. Het lukt hem gewoon. Hij maakt prachtige reportages op verschillende gebieden en weet met zijn know how er een waar kunstwerk van te maken. Honderden recensies heb ik geschreven maar hij is echt…T O P. Ik kan maar tot 5 sterren gaan, en dit zeg ik voor het eerst.”



Manon & Jacco
Getrouwd 2 september 2023

Foto: Buitenplaats De Houtmaat (Hengelo)

Manon: “Ruud is gewoon een top-fotograaf. Hij heeft gewoon heel goed op foto vastgelegd wat wij graag wilden. En hij zelf is gezellig, heeft humor en komt met hele leuke ideeën.”



Jacqueline & Pascal
Getrouwd 12 september 2020

Foto: Buitenplaats “De Houtmaat” (Hengelo)

Jacqueline: Vakkundige fotograaf, die spontane momenten weet vast te leggen in prachtig beeldmateriaal.



Feestje ter ere van 80-ste verjaardag
21 november 2023

Foto: Forelderij (Enschede)


Onno: “Ruud is bij ons op de viering van mijn 80-jarige verjaardag in de Forelderij geweest.
Heeft geweldige foto’s gemaakt, waarin de sfeer van de levende muziek en het uitgebreide TAPAS buffet prima is weergegeven. Daarnaast zijn goede afspraken met Ruud te maken. Is zeer aan te bevelen!

Sinds 2022 worden door Trustoo badges uitgereikt en scores berekend, op basis van reviews en andere relevante factoren. Vanaf 2022 staan we in de top van beste fotografen in de regio.