Reviews

Home » Reviews

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?
Als het gaat om tevreden klanten scoren we met een 9,8 zeer hoog .

Wij ontvangen regelmatig nieuwe reviews van onze klanten op Google en Trustoo. Hieronder zetten we er een aantal op een rijtje.

Merle & Jeffrey
Getrouwd 18 november 2022

Wij zijn 2 weken geleden getrouwd en hebben prachtige trouwfoto’s gekregen! Het is echt een feestje als Ruud foto’s maakt, hij brengt een hele gezellige en relaxte sfeer, en iedereen vond het daarom heel leuk om op de foto te komen! Ruud nogmaals bedankt

Review 5-12-22


Monja & Dennis
Getrouwd 12 augustus 2022

Eerst telefonisch contact gehad met Ruud over onze wensen. Ruud is super vriendelijk en staat nergens raar van op te kijken, samen met mijn partner bij Ruud thuis geweest om voorbeelden te bekijken. Je wordt open ontvangen, zijn vrouw helpt ook mee om de wensen vast te leggen en te bespreken. Echt super mensen,met een hart van goud. Wbt onze grote dag, dit overtrof alles.

Review 12-01-23


Melanie & Bas
Getrouwd 3 juli 2020

Ruud is een fotograaf die zijn werk met veel passie en perfectie doet, zo heeft Ruud onze bruiloft vastgelegd en het resultaat mag er zijn! In een enkel woord te beschrijven “perfect”

Review 17-11-22



Manon & Remco
Getrouwd 17 juni 2022

Erg goede aardige en professionele fotograaf! Wordt goed bijgestaan door zijn vrouw waardoor het allemaal prima verloopt qua planning. Hele leuke dag gehad met foto’s maken van onze bruiloft. En de foto’s zijn erg goed gelukt! Mvg Remco en Manon

Review 4-9-2022



Ineke & Rob
Getrouwd 23 maart 2022

We hebben Ruud gevraagd of hij op ons feest geen voorspelbare maar meer verrassende en spontane foto’s wilde maken . Dat is 100% gelukt . Erg veel mooie en goede foto’s van mooie momenten. Aan de nabewerking heeft hij veel aandacht besteed en de persoonlijke benadering was erg prettig en heel gezellig. Top fotograaf , we zijn super blij en tevreden met het resultaat.

Review 7-4-2022



Dionne & Mike
Getrouwd 25 juni 2022

Mooie foto’s geworden en wij zijn ook superblij met ons trouwalbum! Wij zijn Ruud erg dankbaar.

Review 22-8-2022



Inez & Erlin
Getrouwd 6 mei 2022

Ruud is een echte professional. Weinig fotografen willen én een mooie foto, én details, én de wensen van de klant in 1 foto. Het lukt hem gewoon. Hij maakt prachtige reportages op verschillende gebieden en weet met zijn know how er een waar kunstwerk van te maken. Honderden recensies heb ik geschreven maar hij is echt…T O P. Ik kan maar tot 5 sterren gaan, en dit zeg ik voor het eerst.

Review 20-6-2022



Jacqueline & Pascal
Getrouwd 12 september 2020

Vakkundige fotograaf, die spontane momenten weet vast te leggen in prachtig beeldmateriaal.

Review 6-12-2022

Naar de pagina “Trouwen”