Trouwalbums

Home » Trouwalbums

Onze trouwalbums zijn tijdloos en worden professioneel opgemaakt. Elke pagina vertelt een uniek verhaal over een deel van jullie trouwdag. Zo is elk door ons gemaakt album een aandenken voor het leven.

De mooiste momenten verdienen de grootste aandacht; onze zorg en toewijding!

Elke pagina heeft een onderwerp, bevat details, de kleuren moeten bij elkaar passen en het geheel wordt ook netjes uitgelijnd. De ruimte om de foto’s voorzien we van een door het bruidspaar gekozen canvas. 

Als de foto’s minder geposeerd zijn wordt je het album ingetrokken en komt het veel oprechter over. Als iedereen je aanstaart vanuit het album is het minder intiem. Filters zorgen voor een professionele uitstraling en eenheid.

Door standaard deze regels te volgen, wil je langer naar een pagina kijken en blijft deze ook na jaren interessant. Stel je voor dat je dit formaat album voor je hebt liggen, opengeslagen 90 cm breed.

Hieronder vindt je 4 trouwalbums ter inzage. Je kunt de albums helemaal doorbladeren en ook inzoomen op een pagina. De stijl is de persoonlijke keuze van het bruidspaar. Uiteraard kun je ook voor een andere stijl en opmaak kiezen.

Trouwlocatie: Volkspark Scholtenhagen, Haaksbergen
Weddingshoot: diverse locaties Hengelo, Haaksbergen
Feestlocatie: Het Hagen, Haaksbergen

Trouwlocatie, weddingshoot en feestlocatie:
“De Houtmaat” Hengelo

Trouwlocatie: Stadhuis Enschede
Weddingshoot: Landgoed Zonnebeek, Enschede
Feestlocatie: Zalencentrum “De Waarbeek”

Trouwlocatie: Particuliere tuin in Borne
Weddingshoot: Landgoed Twickel
Feestlocatie: Particuliere tuin in Borne

Je kunt je trouwalbum door ons laten opmaken. Modern of traditioneel, altijd stijlvol en professioneel. Het grootste album is in het formaat 30 x 45 cm gedrukt, opengeslagen is dat 90 cm breed! Inclusief opmaak, zeer hoge kwaliteit papier en hoog afwerkingsniveau voor € 399,-

Je kunt zelf de materialen en papiersoorten voor het trouwalbum kiezen. We hebben stalen van de nieuwste covers, moderne materialen/kleurstellingen en papiersoorten op voorraad en geven deskundig advies. Jullie album krijgt dan een heel persoonlijke en eigentijdse uitstraling; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Terug naar de pagina Trouwen, klik hier