Hoogtefotografie

Home » Hoogtefotografie

 

Door meerdere foto’s te combineren tot 180 gradenfoto, komt het hele perceel in beeld.

Sommige objecten lenen zich zeer goed voor een hoogtefoto.  Wanneer een woning gelegen is aan de rand van de bebouwde kom of omgeven wordt door een mooie omgeving dan is dat vanuit de lucht beter zichtbaar dan vanaf de grond. De presentatie komt hierdoor op een hoger niveau. We hebben een aantal hoogtefoto’s geselecteerd om een indruk te geven van het vogelvlucht-perspectief. Standaard wordt de hoogtefoto afgeleverd als hoge resolutiefoto, als panoramafoto en op webformaat. Het pakket kost € 75,- excl btw.

180 graden hoogtefoto
Hetzelfde object als hier boven, maar zonder het panoramische 180 graden.
De skyline van Enschede in extreem hoge resolutie gefotografeerd voor een afdruk van 5 x 2 meter in opdracht van Ambulancedienst Oost (bekleding wand kantine) .
Vanuit de lucht zie je hoe een huis staat in het perceel. Links onder in de foto dezelfde woning vanaf de grond.
Een groot perceel met stallen, woonhuis, erf en de diverse schuren. In één oogopslag een compleet overzicht van het hele perceel. Dit is vanaf de grond vrijwel onmogelijk, rechtsonder is een grondfoto ingevoegd.
Bij deze dubbele woning in het mooie twentse landschap is een hoogtefoto echt een eye-catcher. Links onder zie je de foto vanaf de grond.
Bij deze woning kun je vanuit de lucht het hele perceel zien. De ligging is het weidse landschap wordt benadrukt en de herfst is geen belemmering maar geeft juist mooie kleuren.
Deze panorama hoogtefoto is eind oktober gemaakt. Het vrijstaande huis met zwembad was vanaf de grond niet eenvoudig om te fotograferen.
Een hoogtefoto van een landelijk gelegen Bed & Breakfast nabij Losser.
Een vrijstaande woning op een groot perceel kun je eigenlijk alleen goed weergeven met een panorama hoogtefoto. Links onderin de foto staat de foto van het woonhuis vanaf de grond.                                                                                                                                                                                                                          
Hoogtefoto van de Oude Markt Enschede in kerstsfeer. Opdrachtgever: Enschede Promotie.
Een vrijstaande woning met vrij uitzicht over weilanden. Een panorama-hoogtefoto (180 graden!) geeft een goede indruk van de omgeving.

Om terug te gaan naar de woningfotografie, klik hier

Een 360 graden hoogtefoto wordt na plaatsing op bijv Facebook als zodanig herkend en geeft de mogelijkheid om de omgeving volledig te verkennen.