De Hondenkraam

Home » De Hondenkraam

“De Hondenkraam” tegenover de ingang van de Klanderij is groot en sinds 2015 een vast onderdeel van de dinsdagmarkt. Nicole van de Boom en haar dochter Sanne voelen zich hier helemaal thuis.

Sanne wisselt de baan af met haar zus. Op zaterdag is de kraam nog groter en is het team uitgebreid met de man van Nicole. Die runde eerder een uitzendbureau en gooide 3,5 jaar geleden het roer om. De drang om op te staan uit zijn bureaustoel was groot en daar heeft hij (met zijn gezin) geen moment spijt van. Het buiten zijn en het gevoel van vrijheid dat dit geeft, vinden ze heel waardevol.

Op de kraam vindt je alles voor je huisdieren, met de nadruk op producten voor honden. Een hond moet tenslotte eten, wil speeltjes en wat te kluiven, moet gezond blijven, moet naar de kapper etc. De (vaste) klanten weten de weg te vinden naar de hondenkraam.

Terwijl Nicole een hondensnack aan een blije hond van een klant geeft vertelt ze: “Duitse klanten kopen vaker draagtassen, manden en riemen, de Hollanders komen eerder voor hondenvoer, snacks etc.”

Je vindt bij de hondenkraam alles op dat gebied wat vaak niet in het standaard assortiment van dierenwinkels te vinden is; van hondenmanden tot complete stretchers en van middeltjes tegen vlooien tot hondensnacks.

Om terug te gaan naar “Ondernemers Dinsdagmarkt”, klik hier