Falafel MaMa

Home » Falafel MaMa

De rijdende streetfoodwagen “Falafel MaMa” neemt een bescheiden plaats in op de dinsdagmarkt. Sinds 2018 kun je bij de vriendelijke eigenaar George (46 jaar) terecht voor gezonde en smaakvolle snacks.

Alles wat George verkoopt is vers, huisgemaakt en 100% veggie. Zelfs de traditionele Egyptische knoflooksaus, hummus en marinades voor bijv gegrilde aubergines maakt hij zelf.

Hoofdzakelijk komen mensen hier voor de verse falafel en ook tijdens de lockdown is het er allerminst stil.

Op verzoek krijg je je wrap extra spicy of belegd met hummus of gebakken/gemarineerde aubergine. Voor ca 5 euro heb je een heerlijk smaakvol gerecht, voldoende voor een stevige maaltijd.

Je kijkt zo in de keuken; het is schoon, overzichtelijk en opgeruimd. Er komt ook geen plastic aan te pas bij Falafel Mama maar ongebleekte servetten, gerecyceld inpakpapier en houten vorkjes. Klaar voor de toekomst dus.

 

 George vertelt: “Ik spendeerde een groot deel van mijn leven dicht bij de Rode Zee als hotelmanager en organisator van duikexcursies. Door diverse leuke en minder leuke omstandigheden ben ik uiteindelijk met mijn dochter in Nederland beland. 

De passie voor koken en de Egyptische keuken heb ik meegenomen. Ik heb geen moment spijt van de weg die ik ben ingeslagen”. Je vindt “Falafel MaMa” voor de Primark in het rijtje met internationale streetfoodkramen- en trucks.

Om terug te gaan naar “ondernemers dinsdagmarkt”, klik hier