Stroopwafels XXL

Home » Stroopwafels XXL

Op een Hollandse markt mag de stroopwafelkraam niet ontbreken. De kraam van Ronald Spijk en zijn vrouw Marianne is een bekende verschijning op de dinsdagmarkt sinds 2008. Ronald (55 jaar) is geboren en getogen in Enschede. Zijn ouders werkten ook op de markt en namen Ronald in de kinderwagen al mee. Het marktleven is hem dus met de paplepel ingegoten.

De Duitsers blijven vanwege de coronamaatregelen weg en dat voelt Ronald natuurlijk ook. Maar er is zeker aanloop van klanten. Zelfs op een dinsdag in coronatijd in november moeten de klanten soms even op hun beurt wachten.

Ronald vertelt: “We hebben veel vaste klanten, onze verse stroopwafels zijn dan ook niet te vergelijken met het fabrieksspul uit de supermarkt”. Op de kraam vindt je naast losse en verpakte verse stroopwafels ook de stroopwafels xxl, ambachtelijk bereide hakhoning, stroopwafel lolly’s, puntzakken stroopwafelsnippers, opbergblikken etc. De kerstpakketten doen het ook goed.

De stroopwafels worden de hele dag door vers bereid door Marianne. De stroopwafelkraam staat voor de trap naar de Van Heekgarage.

Om terug te gaan naar “ondernemers dinsdagmarkt”, klik hier