In de media

Home » In de media

Op deze pagina vind je een selectie van publicaties van foto’s in diverse magazines en media.


Coverfoto aangeleverd voor het Koninklijk Nederlands Stadswerk Magazine in opdracht van de gemeente Enschede. (Editie: januari 2023)Het portret van stadszwerver Arend Kerkhof, is door kunstenaars uitgekozen en zal de basis zijn voor een weerbestendig schilderij in de openbare ruimte van enschede.

Het resultaat van het project zoals het uiteindelijk in het straatbeeld ingepast is.


Presentatie “Pinkeltjesplein”, bestemd voor media, nieuwsbrief en betrokken partijen

Brochure Stadsbeek

In opdracht van de gemeente Enschede foto’s gemaakt voor een huis-aan-huis brochure over de Stadsbeek.

 

Portret Koningin Maxima

Portret van Koningin Maxima, gemaakt tijdens een werkbezoek in Enschede waar ik aanwezig was bij de opening van de Performance Factory. Foto: 21 juni 2018

“Ladiesnight Bibelot Borne”

De Ladiesnight bij Bibelot in Borne was een groot succes. Mijn bijdrage was het maken van foto’s van de voorjaarscollectie en een video-impressie van de avond. Hieronder de clipstijl-video van de avond. 

“Opening Stadsbeek”

In opdracht van de gemeente Enschede foto’s gemaakt van de opening van “De Stadsbeek” op 5 juli 2018 voor diverse media.

“De band Rembrandt, in het Van der Valk Hotel Enschede”

Portret van de feestband Rembrandt.

“Skyline Enschede als wandbekleding voor Ambulancedienst Oost”

Een foto van de skyline van Enschede in Extreem hoge resolutie, 1 gigabyte! De foto is vijf bij 2 meter afgedrukt en is bedoeld als wandbekleding in de kantine van de ambulancedienst Enschede.

“Portret Sabine Uitslag”
Sabine Uitslag was tweede kamerlid voor het CDA en is een echte Twentse. Ik heb dit portret gemaakt, bewust met hoog contrast en stevige schaduw in verband met het item waar de foto voor is gemaakt.

“Herinnering oude kantoor Rabobank”

Deze foto is ter herinnering aan het oude kantoor geschonken tijdens de opening van het nieuwe kantoor van de Rabobank door MKB Enschede.

“Sanders, de trots van een Twentse supermarkt”

In een maand tijd 200 foto’s aangeleverd voor het afscheidsboek van Sanders Supermarkten. Alle filialen, het distributiecentrum, de vleescentrale en diverse lopende projecten.  Daarnaast heel veel mensen geportretteerd die hebben gewerkt voor de supermarktketen, van onderhoudsmedewerkers tot de directie, van reclamemensen tot leden van de raad van bestuur. Opdrachtgever: Uitgeverij “Geen Blad Voor De Mond”.

Herkenbare details voor klanten van Sanders komen vaak voorbij in het gebonden boek.

“Time-lapse Enschede”

Een time-lapse geeft een hele andere kijk op het leven. Onderstaande time-lapse van Enschede zit boordevol herkenbare plekken van de stad. 

 

“Welkomstmagazine Gemeente Enschede”

Voor dit een item over shoppen in Enschede op pad in het centrum van de stad.

Serious Request “Het Glazen Huis”.  Een week lang was ik aanwezig bij het glazen huis 2012.

Een week niet eten voor het goede doel. Giel Beelen vindt de sapjes niet allemaal even lekker.

Het welkomstmagazine is een initiatief van Enschede Promotie en is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Enschede. Het bevat informatie over uitgaan, recreatie, winkelen etc. in de mooie studentenstad Enschede. Nieuwkomers in de stad krijgen dit gepersonaliseerde magazine in de bus met op de omslag hun eigen voornaam. Omdat ik de foto’s mocht maken kreeg ik een gepersonaliseerd exemplaar. Hieronder een pagina uit één van de magazines waar ik de foto’s voor heb gemaakt.

De sfeer op één van de bekendste pleinen van Enschede vastleggen. Het krijgt in deze video iets extra door de muziek van een straatmuzikant op het plein die “Euphoria” speelt.

 

“Tentoonstelling op de Oude Markt”

Een tentoonstelling van een aantal foto’s op de Oude Markt in Enschede. Alle foto’s zijn herkenbare stadsbeelden of van bekende Enschedeërs. 

“Enschede Marathon”

Finishfoto van de Enschede Marathon 2016, vanuit kikvors-perspectief.

“Portret van de Friese hengst Abe”

“Abe” stond ooit voor een koets met Koning Willem, hij trok een postkoets door Europa voor het goede doel en gaat op zijn oude dag elke week langs bij instellingen voor mensen met psychische klachten of een beperking.

” Van foto tot kunstwerk”

Arend Kerkhof, zittend portret bij de fontein van Kruispunt de Graaff in Enschede.

 

Portret van Daniël Perez, gouden medaillewinnaar op de paralympics in Rio.