Cakesmash

We hebben alles in huis voor een geslaagde Cakesmash. Een taart- en waterbestendig vinyl scherm dat doorloopt over de grond zodat er mooi gekliederd kan worden, meerdere flitsers, accessoires en onze ervaring in de fotografie. Dat laatste is handig want het moet in één keer goed. Een cakesmash kan bij ons of gewoon bij je thuis, het opzetten van het scherm en flitsers is in tien minuten gebeurd. Het concept van een cakesmash is overgewaaid uit de VS. De cakesmash bestaat uit drie delen; het begint met het kind in het decor te fotograferen waarbij alles nog netjes is….

Het tweede deel is het “Smash” gedeelte, waarbij de kleine zich mag uitleven op de taart. Dit levert té leuke beelden op….

Het laatste deel is het badje, waarbij het schuim en de resten van de taart de grappigste plaatjes oplevert. 

Zoals je ziet straalt het plezier er vanaf bij deze voorbeeldsmash van Jayson. Alles staat of valt bij een goede voorbereiding met betrekking tot kleding en decor, goede afspraken en de regie. Vooraf is er uitgebreid telefonisch contact en bespreken we alles om jouw cakesmash tot een succes te maken. Heb je interesse bel dan vrijblijvend voor alle informatie.