Cakesmash

Home » Cakesmash

“We hebben alles in huis voor een geslaagde Cakesmash. Een cakesmash kan bij ons of gewoon bij je thuis, het opzetten van het scherm en flitsers is in tien minuten gebeurd.”

Hieronder laten we aan de hand van de jarige Jayson zien hoe een professionele cakesmash opgebouwd wordt. Voor de Cakesmash Photoshoot begint, bouwen we het decor op met de taart, onze attributen en persoonlijke items van het kind. De kleding en decor worden afgestemd op de persoonlijke smaak, bij een jongetje ziet dat er anders uit dan bij een meisje. Van opbouw tot het eind van de Cakesmash Photoshoot trekken we 1,5 a 2 uur uit. De bewerking van de foto’s volgt later… 

Het eerste deel bestaat uit het kind in het decor te fotograferen waarbij alles nog netjes is….

Het tweede deel is het “Smash” gedeelte, waarbij de kleine zich mag uitleven op de taart. Dit levert té leuke beelden op….

Het laatste deel is het badje, waarbij het schuim en de resten van de taart de grappigste plaatjes oplevert. 

Zoals je ziet straalt het plezier er vanaf bij deze voorbeeldsmash van Jayson. Alles staat of valt bij een goede voorbereiding met betrekking tot kleding en decor, goede afspraken en de regie. Vooraf is er uitgebreid telefonisch contact en bespreken we alles om jouw cakesmash tot een succes te maken. Heb je interesse bel dan vrijblijvend voor alle informatie.