Jullie trouwdag en de weg daar naartoe.

Home » Trouwen » Jullie trouwdag en de weg daar naartoe.

Een loveshoot ruim voor trouwdag is gratis, leuk en nuttig. Je went aan de camera en de foto’s kun je gebruiken voor je trouwkaartje. Locatie: Hofstraat Enschede

 

Stap 1: kennismaking

Jullie trouwdag moet een zorgeloze dag zijn. We hebben veel ervaring als team in de bruidsfotografie. “Het team” bestaat overigens uit mijn partner Ciska en ik zelf. Ciska is met haar jarenlange ervaring in de mode en haar organisatie-talent van onschatbare waarde.  In het eerste gesprek vertellen we jullie alles wat jullie willen weten over ons succesvolle concept en kunnen jullie je wensen bespreken. Ook geven we je een lijst met vragen mee naar huis over de dagindeling, telefoonnrs van jullie en de ceremoniemeester en vragen je of jullie een stijl willen kiezen.

Meer weten over verschillende stijlen in de trouwfotografie, klik hier

 

 

Stap 2: Loveshoot

Onze ervaring heeft ons geleerd dat het een goed idee is om voor de trouwdatum, op locatie een loveshoot te doen. Zo bouw je een band op met elkaar en je went aan een grote camera voor je neus. De foto’s worden meestal gebruikt in het trouwkaartje, soms om de trouwplannen openbaar te maken op social media. Wij doen dit echt gratis omdat het een gevoel van zekerheid geeft als je weet hoe we werken en dat komt de trouwreportage ten goede. We helpen je als je wilt met het trouwkaartje, hierboven twee voorbeelden. 

 

Stap 3: afspreken voor de laatste details.

Vooral als bruidsmeisjes nog jong zijn, zijn ze moeilijk te regisseren en niet de hele dag beschikbaar. Voor alles is een oplossing. We helpen jullie graag met het plannen van de laatste details.

Als we enkele weken voor jullie trouwdag nog een keer afspreken, bespreken we de laatste details. De stijl die jullie mooi vinden, krijgt vaste vormen. Ciska wil graag meer weten over de groepsportretten. Een lijstje met namen kan handig zijn om verschillende groepen bij elkaar te krijgen en niemand over het hoofd te zien. Wie moet met wie op de foto, zijn er mensen die van ver zijn gekomen die extra aandacht verdienen, hoe laat komt het bloemstuk of kapper en is er een mogelijkheid om bij regen elders foto’s te maken in een binnenlocatie etc etc.? Er zijn altijd zaken die voor ons belangrijk zijn, maar waar jullie absoluut niet mee bezig zijn. Zo kunnen vrienden iets georganiseerd hebben waar jullie niets van weten. In het laatste gesprek moet de basis gelegd worden voor een dag die voor jullie zorgeloos en ontspannen verloopt,  en voor ons is dat eigenlijk niet anders.

 

Stap 4: De trouwdag

Op de grote dag zijn we de hele dag dicht bij jullie. Meestal is iedereen in huis druk met zichzelf en dan is het fijn dat Ciska de details niet uit het oog verliest en in dit geval de jurk nog iets aanpast. 

Hoe fijn is het om zorgeloos je trouwdag te beleven en dat terug te zien in een prachtige reportage. We hebben alles goed voorbereid, we zijn de hele dag voor jullie beschikbaar en kunnen al aanwezig zijn als de kapper er is. Niet geposeerde foto’s zijn vaak het mooist. Als de bruid het bloemstuk krijgt, of wanneer de bruidegom onderaan de trap staat te wachten tot hij voor het eerst zijn bruid in de bruidsjurk ziet; het zijn waardevolle momenten die (mits goed vastgelegd) hele mooie herinneringen voor later zijn. Dat is wat we al jaren succesvol en met veel passie doen. Wil je een indruk krijgen van ons werk, klik hier

 

 

Wij gebruiken camera’s en lenzen uit het professionele segment van Canon. De combinatie van camera en lens is exact hetzelfde als de huisfotograaf van Barack Obama doorgaans gebruikt.

Pete Souza, de huisfotograaf van Barack Obama heeft dezelfde set camera’s en lenzen die wij gebruiken vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de apparatuur.

Voor een bruidsreportage hebben we twee vrijwel identieke camera’s met verschillende lenzen uit de professionele lijn van Canon. Het zal waarschijnlijk niet gebeuren maar mocht er één crashen dan is er altijd een tweede fullframe camera.