Trouwen

Home » Trouwen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Hier vindt je alle info die je zoekt over professionele trouwreportages, trouwalbums, onze tarieven zien en … 10 belangrijke redenen om voor ons te kiezen…

1

Herinneringen…

…zijn van onschatbare waarde. Je trouwfoto’s gaan een leven mee. Over 50 jaar wil je nog genieten van je foto’s, trouwalbum of vergroting aan de muur. Daarom kies je voor een creatieve beroepsfotograaf.

Onze trouwalbums zijn modern, stijlvol en betaalbaar. De albums bouwen we op in elke stijl die jullie wensen. Als extraatje geven we gratis een luxe cover bij het album. Klik hier voor meer info over trouwalbums.

2

Je investeert…

…niet in ons maar in jezelf. Bij ons kun je rekenen op 500 zorgvuldig bewerkte foto’s van je trouwdag, alles is “album-waardig” dus je kunt eindeloos genieten. Alle foto’s worden in vooraf besproken stijl bewerkt, naar jullie wens.

Dat zijn allemaal kleine cadeau’tjes voor jullie. We zijn eerlijk en bij ons zijn er geen kleine lettertjes… we spreken vooraf een vaste prijs af en jullie krijgen alle geslaagde foto’s bewerkt in jullie stijl.

Je wilt trots zijn op je foto’s; je deelt ze op facebook en Instagram, gebruikt ze voor bedank-kaartjes, geeft ze cadeau aan je ouders en vrienden of hangt een vergroting aan je muur. Bij ons hoef je voor die doeleinden niet te kiezen uit een paar mooie uitschieters. Waar andere fotografen 40-50% weggooien omdat ze routine missen, hebben wij een uitval van minder dan 10%; simpel… omdat we vaker “raak schieten”.

3

Een beroepsfotograaf…

…heeft er belang bij een goede naam op te bouwen. Wij hebben die goede naam al opgebouwd bij grote en kleine bedrijven, horeca, de overheid, Gemeente Enschede, Funda en uitgeverijen (portretten, pers, boeken, drukwerk) . Wil je voorbeelden zien van ons werk, klik hier.

Een trouwfotograaf weet – voor hij op pad gaat – welke stijl jullie aanspreekt. Kies je voor kunstzinnig, of voor foto’s met een knipoog, spontane of journalistieke foto? Een goede voorbereiding is het halve werk. En in de praktijk: Hoe creëer je diepte in je foto? Waar ligt de focus? Een goede fotograaf weet natuurlijk alles van belichting, camera-angles, flitstechnieken en stijlen.

4

Ervaring…

…is de sleutel tot succes en trouwfotografie is een echt vak. Door de combinatie van ervaring en een ongedwongen benadering van het bruidspaar, is een goede fotograaf in staat om een prachtige serie te maken tijdens jullie trouwdag.

Waarom 5 minuten lang elkaar aan te kijken tot de fotograaf zijn camera goed ingesteld heeft? Een goede fotograaf kent zijn camera en heeft genoeg aan een blik, een achtergrond of een fraaie compositie om een foto te maken waar je langer naar blijft kijken.

5

Iedereen straalt…

…de hele dag op je trouwdag. Bij ons voelt iedereen zich op zijn/haar gemak. We zijn ervaren genoeg om te zorgen dat iedereen zich vrij voelt voor de camera, het bruidspaar én de gasten… jong en oud. Daarom zie je in onze reportages zoveel prachtige blije mensen; bruidspaar, vrienden en familie.

We zijn te gast op jullie trouwdag en trekken niet de hele dag aandacht. Als het nodig is, nemen we de regie maar verder staan we niet in de weg om jullie mooiste dag te verstoren. De mooiste plaatjes zijn niet geposeerd.

6

Je zoekt een fotograaf…

…maar je krijgt bij ons een team, zonder extra kosten. Ciska (links) is partner, assistente/weddingstyliste en Ruud (fotograaf) vormen een team in de trouwfotografie.

We hebben ook samengewerkt met Mariëlle Jongmans van “Married At First Sight”.

Ciska heeft veel ervaring in de modewereld en styling. In de voorbereiding onderhoud ze contact en bespreekt ze het draaiboek en geeft adviezen over de styling. Op de trouwdag is ze op de achtergrond aanwezig voor randzaken en zorgt dat de fotograaf zich volledig kan richten op het maken van de foto’s.

Door haar ervaring in de mode ziet ze de kleine details en zorgt dat jullie er de hele dag perfect uitzien. Wij doen dit gewoon gratis voor jullie als extra service.

7

De details…

…of close-ups maken een belangrijk deel uit van een reportage. Door regelmatig details te fotograferen krijg je variatie en voorkom je “kijk-moeheid”. Wij zorgen ervoor dat er voldoende details in de reportage zitten en dat zorgt voor een prettige kijkervaring.

Details versterken we door goed naar de compositie te kijken en te spelen met de focus. Dat is iets wat je door ervaring leert. Het onderwerp in een foto plaats je bijvoorbeeld niet in het midden. Dat is voor ons een tweede natuur geworden, vergelijkbaar met autorijden.

8

Goede voorbereiding…

…zorgt voor een ontspannen trouwdag. Voor de trouwdag heb je regelmatig contact met de fotograaf en assistente. We uitnodigen jullie graag uit om kennis te maken en stijlen bespreken met meer uitgebreide voorbeeldreportages dan we hier kunnen en mogen laten zien. Het draaiboek nemen we uitgebreid door zodat jullie op de trouwdag zorgeloos kunnen genieten.

Wij zijn in control omdat we weten hoe laat de bruidegom komt, wat onze rol is, welke groepsfoto’s er gemaakt moeten worden etc. Omdat we gewend zijn om als team samen te werken, krijgen we net dat extra mooie plaatje en zijn we altijd op de plek waar iets te zien is wat jullie (nog) niet zien.

9

De sfeer proeven…

… en opnieuw beleven van jullie trouwdag wanneer je naar je trouwfoto’s kijkt. Het bruidspaar is het stralend middelpunt, maar wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk en is de omlijsting van het bruidspaar. Een goede fotograaf heeft ook oog voor de achtergrond en is een regisseur van de gasten. Alleen zo kun je later de sfeer en emotie van de dag opnieuw beleven; van bruidspaar en gasten.

10

Een scherpe prijs…

… en toch topkwaliteit leveren? Wij doen het gewoon. Wij werken altijd op locatie en hebben dus geen duur pand, kantoor of studio. Daarom kunnen we scherp zijn met onze tarieven. Voor het eerlijke bedrag van € 625,- (incl. btw, bewerken en voortraject, excl. reiskosten 19 ct per km) zijn we 3 uur aanwezig. Voor € 995,- zijn we ‘s morgens al aanwezig bij het opmaken tot 20.00 uur ‘s avonds… De zekerheid van topfoto’s van alle belangrijke momenten: van het opmaken, wanneer de bruidegom arriveert, tot het moment dat jullie de avondgasten ontvangen en jullie de dansvloer opgaan. Na twee weken ontvang je een doosje vol herinneringen met ca 500 kunstwerkjes. Wil je er een trouwalbum bij? Klik dan hier voor info en voorbeelden.

Terug naar de hoofdpagina “Trouwen”