Over mij

Home » Over mij

“Een leven lang passie voor fotografie”


Toen ik acht jaar oud was en begon ik te lezen over fotografie en al snel kocht ik een tweedehands camera op een rommelmarkt. Vanaf mijn twaalfde was fotografie, het maken van presentaties en videografie iets waar ik mezelf echt in wilde verbeteren. De linkerfoto hieronder is mijn eerste “selfy”, gemaakt met mijn eerste spiegelreflexcamera.

Als model in de reclamewereld kreeg ik de kans om van dichtbij te zien hoe verschillende topfotografen werken in studio’s en op locatie. De volgende fase was het creatieve proces, het meedenken over de opstelling en belichting in de studio en op locatie.

Opdracht op locatie voor Kees Smit Tuinmeubelen.

Er is in de fotografie zoveel te leren en er zijn dagelijks uitdagingen, want elke fotografie-situatie is een creatief proces.

Naast trouwfotografie zijn er opdrachten voor de gemeente Enschede (projecten, persmomenten en evenementen) en overheid, instellingen en bedrijven. Regelmatig worden professionele portretten gemaakt voor linkedIn en/of websites. Voor particulieren zijn er familieportretten, cakesmash, newborn etc.

De gemeente Enschede, Enschede Promotie, Muziekkwartier/Wilminktheater, uitgeverijen, makelaarskantoren (Funda) maken gebruik van mijn diensten in het oosten van Nederland.

Ook werkte ik mee aan Serious Request “Het Glazen Huis”, de Military Boekelo, boeken, magazines en vele evenementen.