Je zoekt een fotograaf voor je trouwdag? 10 redenen om voor ons te kiezen…

Home » Je zoekt een fotograaf voor je trouwdag? 10 redenen om voor ons te kiezen…

1 Herinneringen zijn van onschatbare waarde.

Je trouwfoto’s gaan een leven mee. Over 50 jaar wil je nog genieten van je foto’s, trouwalbum of vergroting aan de muur. Je trouwfoto’s zijn vaak je enige tastbare herinnering aan die ene bijzondere dag. Daarom kies je voor een beroepsfotograaf. Onze trouwalbums zijn modern, stijlvol en betaalbaar. Als extraatje geven we gratis een luxe cover bij het album.

We maken prachtige trouwalbums, in elke stijl die jullie wensen.

2 Je investeert niet in ons, maar in jezelf.

Bij ons kun je rekenen op 500 zorgvuldig bewerkte foto’s van je trouwdag, alles is “album-waardig” dus je kunt eindeloos genieten. Alle foto’s worden in vooraf besproken stijl bewerkt, naar jullie wens. Dat zijn allemaal kleine kado’tjes voor jullie.

Maar bedenk ook hoe leuk het is om trots te zijn op je foto’s; je deelt ze op facebook, gebruikt ze voor bedank-kaartjes, geeft ze kado aan je ouders en vrienden of hangt een vergroting aan je muur. Bij ons hoef je voor die doeleinden dus niet te kiezen uit een paar mooie uitschieters.

3 Je kiest voor een beroeps-fotograaf.

Een goede trouwfotograaf is klantgericht en houdt rekening met de wensen van de klant. Kies je voor kunstzinnig, of voor foto’s met een knipoog, spontane of journalistieke foto? Hoe creëer je diepte in je foto? Een goede fotograaf weet alles van belichting, camera-angles, flitstechnieken en stijlen.

4 Ervaring is de key.

Trouwfotografie is een echt vak. Door de combinatie van talent, ervaring en de benadering van het bruidspaar, is een goede fotograaf in staat om in korte tijd een prachtige serie te maken tijdens jullie trouwdag.

Je hoeft dus helemaal niet 4 uur in een park rond te hangen of 5 minuten lang elkaar aan te kijken tot de fotograaf zijn camera goed ingesteld heeft. Een goede fotograaf kent zijn camera en heeft genoeg aan een blik, een achtergrond of een fraaie compositie om een foto te maken die de kern van jullie love-story vertelt.

5 Je wilt dat iedereen straalt.

Je wilt relaxen op je trouwdag en niet iedereen houdt van de camera. Bij ons voelt iedereen zich op zijn/haar gemak. We zijn ervaren genoeg om te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt voor de camera, het bruidspaar én de gasten… jong en oud. Daarom zie je in onze reportages zoveel prachtige blije mensen; bruidspaar, vrienden en familie.

We zijn te gast op jullie trouwdag en trekken niet de hele dag aandacht. Als het nodig is, nemen we de regie maar verder staan we niet in de weg om jullie mooiste dag te verstoren. De mooiste plaatjes zijn niet geposeerd.

De mooiste foto’s zijn niet-geposeerd.

6 Je zoekt een fotograaf maar krijgt een team.

Ciska (partner, assistente en weddingstyliste) en Ruud (fotograaf) vormen een team in de trouwfotografie. Ciska heeft veel ervaring in de modewereld en styling. In de voorbereiding onderhoud ze contact en bespreekt ze het draaiboek en geeft adviezen over de styling.

Op de trouwdag is ze op de achtergrond aanwezig voor randzaken en zorgt dat de fotograaf zich volledig kan richten op het maken van de foto’s. Door haar ervaring in de mode ziet ze de kleine details en zorgt dat jullie er de hele dag perfect uitzien. Wij doen dit gewoon gratis voor jullie als extra service.

7 Oog voor detail.

De details of close-ups maken een belangrijk deel uit van een reportage. Door regelmatig details te fotograferen krijg je variatie en voorkom je “kijk-moeheid”. Wij zorgen ervoor dat er voldoende details in de reportage zitten en dat zorgt voor een prettige kijkervaring.

Details versterken we door goed naar de compositie te kijken en te spelen met de focus. Dat is iets wat je door ervaring leert. Het onderwerp in een foto plaats je bijvoorbeeld niet in het midden. Dat is voor ons een tweede natuur geworden, vergelijkbaar met autorijden. We hebben door ervaring ook vrijwel geen uitval in de onbewerkte reportage.

8 Goede voorbereiding

Voor de trouwdag heb je regelmatig contact met de fotograaf en assistente. We kunnen jullie uitnodigen om kennis te maken en stijlen bespreken met voorbeeldreportages. Het draaiboek nemen we uitgebreid door zodat jullie op de trouwdag zorgeloos kunnen genieten.

Wij zijn in control omdat we weten hoe laat de bruidegom komt, wat onze rol is, welke groepsfoto’s er gemaakt moeten worden etc. Omdat we gewend zijn om als team samen te werken, krijgen we net dat extra mooie plaatje en zijn we altijd op de plek waar het gebeurt.

9 Onze foto’s laten je de sfeer van de dag proeven.

Op jullie trouwdag is de fotograaf de enige die het geheel overziet. Het bruidspaar is het middelpunt, maar wat er omheen gebeurt is minstens zo belangrijk. Een goede fotograaf heeft ook oog voor de achtergrond en is een regisseur. Alleen zo kun je later de sfeer en emotie van de dag opnieuw beleven; van bruidspaar en gasten.

10 Topkwaliteit voor een scherpe prijs. We doen het gewoon.

Wij werken altijd op locatie en hebben dus geen duur pand, kantoor of studio. Daarom kunnen we scherp zijn met onze tarieven. Voor het eerlijke bedrag van € 625,- (incl. btw, reiskosten, bewerken en voortraject) zijn we ca 3 uur aanwezig. Voor 975,- zijn we de hele dag aanwezig. Je krijgt dan professionele foto’s van alle belangrijke momenten: van het opmaken, als het boeket bezorgd wordt en de bruidegom arriveert, tot het moment dat jullie de avondgasten ontvangen en jullie de dansvloer opgaan. Na twee weken ontvang je een doosje met ca 500 kunstwerkjes digitaal. Wil je er een trouwalbum bij? Klik dan hier voor info en voorbeelden.

Terug naar de hoofdpagina “Trouwen”